Keskkonnahariduskeskus pidas avamispidu

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnahariduskeskus saeti avatuks ühisel jõul. Esiplaanil projektijuht Merle Einola ja POLi juhatuse esimees Eeri Tammik.
Keskkonnahariduskeskus saeti avatuks ühisel jõul. Esiplaanil projektijuht Merle Einola ja POLi juhatuse esimees Eeri Tammik. Foto: Ants Liigus

Eile avati Pärnus Tammsaare puiestee 57 tänapäevane keskkonnahariduskeskus. Pärnu omavalitsuste ühisprojektina valminud moodsas majas hakatakse keskkonnaharidust andma nii linna kui maakonna õpilastele.

Tavapärase lindilõikamise asemel saagis keskkonnahariduskeskuse ning Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktor Kaire Narva koos linna, Pärnumaa omavalitsuste liidu, ehitajate esindaja ja teiste asjaosalistega tükkideks jämeda palgi, mis nahast siltide ja käepidemetega “meeneteks” jaotati. Pärast tutvustavat ringkäiku põneva välisilme ja omapärase sisekujundusega hoones näidati huvilistele esimest filmi uhkes 50kohalises planetaariumis.

Taevatähed käeulatuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles