Kauplused peibutavad soodustustega

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Eelolevale nädalavahetusele, kui inimesed on äsja kätte saanud palga ja toetusraha, on Pärnu suuremad kauplejad sättinud oma soodusmüügid. 


Selverites kestavad laadapäevad, Rimis vältab "Tudish, piip!", Bauhofis ostumöll. Homme algab Pärnu Keskuses ostupidu ja Kaubamajakas avab ostupromenaadi, Maxima pakub igal nädalal uut valikut kaupa eriti madala hinnaga ja Säästumarket lubab ülejäänud poodide kampaaniahinnad kohe oma toodetele kohandada.  



Kui raske otsustada, kuhu sisseoste tegema minna, siis kõigil nimetatud poodidel on soodustusi põhjalikult tutvustavad kodulehed internetis üleval.  



Homsest pühapäevani Pärnu südalinnas asuva Pärnu Keskuse ostupeo vältel teevad keskuse kauplused kuni 70protsendiseid soodustusi.  



Näiteks pakub kauplus Sangar oma suurel laomüügil särke, pluuse ja teksaseid tavapärasest oluliselt madalama hinnaga. Sarm aga müüb valikut mantleid-jopesid 50 protsenti harilikust soodsamalt.



Reedest pühapäevani saab vähemalt 300kroonise ostuga kaasa üllatuskingi Strandi spaa- ja konverentsihotellilt ja iga 1000kroonise ostu kohta 100kroonise Pärnu Keskuse kinkekaardi. Peale selle annab juba 300kroonine ost võimaluse osaleda loosimises, mille peaauhind on 20 000kroonine reisitšekk kahele.  



Laupäeval kell 13 musitseerivad Pärnu Keskuse 2. korrusel Pärnu muusikakooli õpilased.  



Kampaaniapakkumiste kohta saab täpsemat infot veebilehelt

www.parnukeskus.ee

.  



Kaubamajakas avab homsest pühapäevani ostupromenaadi, kus ligi 50 kauplust ja teenindusettevõtet lubavad välja tulla oma kõige moodsamate ja soodsamate pakkumistega.  



Kõigil kolmel päeval ootab Kaubamajaka külastajaid palju üllatusi ja meelelahutusprogramm: kliendimängud, tantsu-show'd ja lasteteatri etendused. Avatud on lastehoid ja batuudimaailm.



Iga üle 200kroonise ostu sooritaja saab loosikupongi, mis osaleb iga päev kell 19 toimuval loosimisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles