Mai lasteaia perepäeval lustis 150 peret

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai lasteaed pidas leivanädalal perepäeva.
Pärnu Mai lasteaed pidas leivanädalal perepäeva. Foto: Mai lasteaed

Pärnu Mai lasteaia õue täitis eile mitusada suurt ja väikest inimest, kes olid tulnud traditsioonilisele suurele perepäevale.


Peale poolteisesaja pere oli kohal lasteaia vilistlasigi, kes lasteaia õpetaja Margarita Kase ütlust mööda nautisid üheskoos sportlikke mänge, kaunist sügisilma ja maitsvaid tervislikke  küpsetisi.



Iga pere otsis tegevusjuhise järgi lasteaia õuealal õigeid puid-põõsaid, mille juures kontrollpunktides tuli neil teha puutüve muster, visata rõngaid pulga otsa, ajada hokikepiga palli ümber tähise, leida näidise järgi õiged puulehed ja võtta kühvlile kastanimuna ning läbida keerukas rada, kirjeldas Kask.



Kui kaardile oli kogutud viis eriilmelist märgistust, võisid väikesed ja suured siirduda lasteaia siseõue, kus neid ootas välikohvik. Kohvikus kõlas muusika, pakuti sooja jooki ja päeval rühmades laste valmistatud leiba-saia. Toimus ju perepäev leivanädalal.  


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles