Ettevõtjad ja avalik sektor lõpetasid vutimängu pentaltitega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjate ja avaliku sektori vutimäng Paikuse staadionil.
Ettevõtjate ja avaliku sektori vutimäng Paikuse staadionil. Foto: Urmas Luik

Jalgpallikohtumine “Ettevõtjad versus avalik sektor” pani ettevõtlusnädalale “Ole ettevõtlik!” täna õhtupoolikul jõulise punkti.


Paikuse põhikooli staadionil tõrjus avaliku sektori väravast palli Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse projektijuht ettevõtluse valdkonnas Margus Randmäe, ettevõtjate au kaitses hoogsas mängus väravavahina villa Wesseti tegevdirektor Veiko Mahlakas.



Rohelisel murul võtsid mängijad pealtvaatajate vile- ja kisakoori saatel värvavalöömiseks appi nii jalad kui pea, kuigi ürituse korraldajad Pärnumaa omavalitsuste liidust, ettevõtlus- ja arenduskeskusest ning spordiliidust tunnistasid kuldseteks medalistideks kõik platsilolnud.



Sportlik sõprusmäng lõppes seisuga sõbraliku seisuga 0:0. kuid ettevõtjad tegid penaltitega avalikule sektorile 3:2 ära.



Ettevõtlusnädala raames kohtusid avaliku sektori ja ettevõtjate esindajad jalgpallimurul esimest korda aasta tagasi, nüüd võib öelda, et tegemist on meeleoluka tavaga ja ürituse ajaks vihmapilvede vahelt välja trüginud päikegi kinnitas ettevõtmise üllaid eesmärke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles