Pärnus muutus valimiskampaania jandiks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm raamatut esitlemas.
Mart Viisitamm raamatut esitlemas. Foto: Ants Liigus

Pärnus võtab valimisvõitlus üsnagi koomilisi vorme, sest linnas võimu jagavad Keskerakond ja Reformierakond püüavad teineteisele igal võimalusel jalga taha panna, vahendasid ERRi uudised.


Keskerakonna Pärnu linnapeakandidaadi ja praeguse linnapea Mart Viisitamme raamatu esitlemise ajal oli kohal Reformierakonna Südamebuss, et anda abi neile, kellel Viisitamme ja temast rääkivat üllitist nähes vererõhk ülemäära kõrgeks tõusis.



Kui raamatu jagamiseks ja autogrammide andmiseks läks, tekkis kohe pikk järjekord. Nii mõnigi haaras mitu raamatut, et tuttavatelegi jagada oleks. Südamebussis sai aga veresuhkrut ja -rõhku mõõta. Et vererõhk ikka tõuseks, hirmutas linnapeakandidaat, praegu abilinnapea ametis töötav Jane Mets rahvast konkurendi raamatuga.



Valijate meelitamiseks olid reformierakondlased hulgaliselt vastavat materjali varunud ja külmale ilmale vaatamata oli vererõhu mõõtmisel menu küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles