Kirjandivõistlus kutsub tulevikule ja karjäärile mõtlema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

SA Innove karjääriteenuste arenduskeskus kuulutab välja noorte kirjandivõistluse teemal “Tulevik ja karjäär”, et juhtida noorte tähelepanu oma elutee planeerimise olulisusele tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas.


Võistlustöö täpsema pealkirja saab autor sõnastada vabal valikul või valida Euroopa sotsiaalfondi toetatud kirjandivõistluse koduleheküljelt www.rajaleidja.ee/kirjand, sealt leiab ka täpsemad osalemistingimused, edastas SA Innove kommunikatsioonispetsialist Mari Annus.



Võistlustöid oodatakse kuni 8. novembrini.



Juba seitsmendat korda toimuvast konkursist on oodatud osa võtma kõik gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste õpilased ning 2008/2009. õppeaastal kooli lõpetanud noored. Uuendusena saab sellel aastal oma võistlustöö esitada nii eesti kui vene keeles.



Eelmisel aastal laekus võistlusele 94 tööd, võitjaks osutus Tartu Emajõe kooli 10. klassi õpilane Siim Puidet, kes kirjutas kirjandi teemal “Kõik sõltub minust endast”.



Kirjandivõistluse peasponsor on Eesti populaarseim tööportaal CV keskus, kes paneb võitjale välja sülearvuti. Kirjandivõistlust toetavad veel Estravel, Sampo Pank, Tea kirjastus ja Õpetajate Leht. Kolmkümmend paremat kirjutajat saavad tausta sissepääsu infomessile “Teeviit 2009”.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles