Pärnu kolledžist saab lahtiste uste päeval messiplats

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis on seekord juba sügisesel koolivaheajal, 29. oktoobril lahtiste uste päev.


“Seekordne lahtiste uste päev on eripärane, sest traditsioonilist loenguruumis istumist ja erialade tutvustuse kuulamist ei tule,” rääkis kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



Erialade tutvustused on Tuulemäe jutu järgi organiseeritud messi või laada stiilis, kolledži fuajee muutub sel päeval messiplatsiks, kus tudengid tutvustavad erialasid ja räägivad põnevast üliõpilaselust. Kohale tulevad vilistlased, kellelt saab uurida, millistel ametitel nad töötavad.



Toimuvad põnevad majaekskursioonid koos tudengiteatri K-Äng2 üllatustega. Tegutseb tudengikohvik, kus saab sümboolse raha eest isetehtud kooke ja snäkke. Kohal on ka Pärnumaa õppenõustamiskeskuse spetsialistid, kes teevad karjääriteste.


Meeleolu hoiab üleval DJ Cortes, kes laseb huvilistel endil DJ ametit proovida.



Kella kolme paiku stardib kolledži eest vilistlasbuss, mis viib huvilised Pärnu noortekeskusesse, ettevõtlusinkubaatorisse või Victoria hotelli ekskursioonile.



18aastastele ja vanematele külalistele jätkub õhtu klubis Bravo, kus toimub lahtiste uste päeva jätkupidu. Avatud uste flaieriga on sissepääs tasuta.



Lahtiste uste päev algab Ringi 35 Pärnu kolledž kell 13.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles