Kiibid muudavad arvuti ja telefoni ohutumaks

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tervisepoes Riiamarii ja alternatiivmeditsiini keskuses Ravikoda on müügil Micrimi kaubamärgi kiibid, mis kleebitakse elektroonilisele aparaadile.
Pärnu tervisepoes Riiamarii ja alternatiivmeditsiini keskuses Ravikoda on müügil Micrimi kaubamärgi kiibid, mis kleebitakse elektroonilisele aparaadile. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu tervisepoes Riiamarii ja alternatiivmeditsiini keskuses Ravikoda on müügil Micrimi kaubamärgi kiibid, mis kleebitakse elektroonilisele aparaadile.


Kiibil on tervisehäireid ennetav toime, väidavad terviseteadlikud inimesed. Need peidavad elektroonikaseadmete väljastatavad detsimeeterlained, kattes need elava loodusega harmoonias millimeetersageduse lainetega.



Tegu on Eesti leiutaja Valeri Aljase tootega. Aljas on lõpetanud Siberis Tomski meditsiinilise instituudi biofüüsika ja funktsionaalse diagnostika erialal, ta on rahvusvahelise leiutajate messi "Genius" laureaat ja Eesti leiutajate liidu liige.



Kiipi müüakse kaubamärgi Micrim nime all. HornConsult OÜ turundusdirektori Katrin Aedma sõnade kohaselt pani kolm ettevõtlikku inimest selle aasta alguses pead kokku, et Eesti teadusleiutised tarbijateni viia. Praktilised patenditud leiutised võiksid tuua inimestele kasu, selmet lebada teaduslabori riiulitel.



Kiip on mõeldud kõigile, kes kasutavad mobiiltelefoni ja arvutit, olenemata vanusest. Osa inimesi kasutab ABM-kiipe televiisori ja muude elektrooniliste vahendite mõju neutraliseerimisekski. "Kiipide tootmisel kasutatakse nanotehnoloogiat. Patendiamet on mudelile väljastanud kasuliku mudeli tunnistuse ja teadaolevalt on tegemist maailmas unikaalse lähenemisega," kinnitas turundaja.



Kodulehelt www.micrim.eu võib lugeda, kuidas kiip toimib, samuti on seal tagasiside kasutajatelt. Lihtsustatud moel on kiibi mõju selgitanud arhitekt ja geobioloog Rein Weber: ilma kiibita on elektroonikaseadmel surnud ja Micro Fa- või ABM-kiibiga elusa ja terve inimese energeetika.



Arvuti kasutamine nõrgestab meie immuunsüsteemi eelkõige seetõttu, et aparaatidelt tulev kiirgus ja inimene ei ole omavahel harmoonilises kooskõlas. Nimelt on kõigil elektroonsetel aparaatidel vasakpoolse pöörlemisega, bioloogilisel ehk elaval olendil aga parempoolsete pööretega energeetika. Kui inimene puutub tihedalt kokku elektroonikaseadmetega, pidurdub parempoolne pöörlemine rakkude tasandil ja keha reageerib sellele vastuolule eri signaalidega, näiteks peavalu, kiire väsimise ja unetusega. Immuunsüsteem nõrgeneb ja inimene on tihti haige.



Mikromoodul ABM on mõeldud kleepimiseks arvutile või arvutiekraanile. Kiip tekitab millimeeterlainete kaitsefooni, mis säästab eelkõige arvutikasutaja immuunsüsteemi, aju ja silmi. Pikalt arvuti taga töötaval inimesel ei hakka pea valutama ja silmad ei väsi. Ravikoja bioresonantsdiagnostika abil saab näha, kui hästi mikrokiibid inimese energiavälja mõjutavad.



Micro Fa paigaldatakse üldjuhul mobiiltelefoni aku alla ja telefoniga rääkides ei ole aju ülekuumenemise ohtu. Samuti vähendab Micro Faga telefon onkoloogiliste haiguste (näiteks vähk) riski.



Rohkem infot kiipide kasutamise kohta saab 20. novembril kell 18 tervisepoes Riiamarii algaval loengul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles