Raja sai Armada Cupil viienda koha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja.
Allar Raja. Foto: Urmas Luik

Pärnu Kalevi sõudeklubi esindaja Allar Raja sai Šveitsis Berni lähedal Wohlenseel sõidetud traditsioonilisel sõudmise pikamaasõidul Armada Cup viienda koha, vahendas sõudeliidu pressiteenistus.


Maineka regati võitis Uus-Meremaa mees Mahe Drysdale, kelle lõpuajaks mõõdeti 32.24,28. Hõbedale tuli tema kaasmaalane Nathan Cohen 32.42,70ga.



Kolmas oli parima eestlasena Viljandist pärit Kaspar Taimsoo 33.01,43ga. Boonusena tagas see tulemus noormehele U23 vanuseklassis esikoha.



Viiendana lõpetanud Raja sai finišijoonel kirja aja 33.12,53.



Vanameister Jüri Jaanson, kes hiljuti teavitas avalikkust ambitsioonist jätkata tippspordis kuldmedali poole püüdlemist, platseerus ajaga 33.45,23 12.kohale.



Temast paar kohta tahapoole jäi Vladimir Latin (33.58,92).



Naiste arvestuse saavutas Kaisa Pajusalu tulemusega 37.00,29 neljanda koha, kokkuvõttes 50. koha.



Naistest võitis samuti Uus-Meremaalt pärit Emma Twigg, kes üldarvestuses lõpetas 31. kohaga (35.27,65).



Treener Matti Killing tõstis tippude kõrval esile Joosep Laose etteaste, kes oli noormeeste A-klassi võitja, ning Koidu Killingu (parim neidude A-klassis) eduka esinemise.



Omavahelist paremust ei suutnud selgitada koondise noorimad liikmed: Geir Suursild ja Karl Koppel jagasid poiste B-klassis võrdse ajaga 1.-2. kohta.



Matti Killing andis eestlaste etteastele positiivse ja kiitva hinnangu. Muret tegi juhendajale, et kaks võistkonna liiget, Sten-Erik Andersson ja Helen Tinkus, olid pika bussisõidu ajal haigestunud ega saanud seega maksimumile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles