Plekimõlkimine pakkus põnevat vaatemängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MK foto

Juba seitsmendat aastat järjest augusti viimasel laupäeval Vändras toimunud autode võidukihutamisel nautis ligi kolmetuhandepealine publik ekstreemset võistlust, kus pjedestaali kõrgeimale astmele tõusis päeva jooksul kõige rohkem ringe kirja saanud sõitja.

“Mida aasta edasi, seda rohkem pakub päevinäinud autode sõit huvi nii osalejatele kui pealtvaatajatele,” rääkis Vändra romuringi nime kandva võistluse peakorraldaja Jaan Hansen. “Seekord registreerisime 56 autot, kuigi tahtjaid oli poole rohkem. Kui nii edasi läheb, võib romuring tulevikus lausa kahe päeva pikkuseks ürituseks muutuda.”

Pika ja põneva võistluspäeva esimeses osas jagati võistlejad kahte gruppi. Kõigepealt madistasid 400 meetri pikkusel ringil suured ja võimsad Volvod, BMWd, Fordid ja Opelid, seejärel lasti rajale Žigulid, Moskvitšid, Zaporožetsid ja punt lääne väikeautosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles