Leedulanna väärtustab endale elamise kunsti

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milda Maria Trinskyte lausub, et tänu joogale ei tunne ta väsimust ja kätes on rohkem jõudu kui noorena, sest organism on tugevam.
Milda Maria Trinskyte lausub, et tänu joogale ei tunne ta väsimust ja kätes on rohkem jõudu kui noorena, sest organism on tugevam. Foto: Silja Joon

Milda Marie Trinskyte on Tallinnas elav leedulanna, kes igal aastal mitu tuuri Eesti linnadele peale teeb ja jooga lühikursusi juhendab.

Äsja Pärnuski viibinud 70aastaseks saanud daam on hea näide sellest, et harjutamine teeb meistriks: olemata sportlane, suudab ta hõlpsasti seista pea peal ühtejärge viis minutit ja sooritada keerulisi asana’id.

“Olen nakatanud joogaga paljusid inimesi ja kuigi nad jätkavad hiljem teiste õpetajate käe all, on minu silmis suurim tasu see, et nad hakkasid joogat armastama,” lausub eakas daam, kellel praegu pealinnas viis joogagruppi vedada. Muidugi ei sunni ta kedagi oma tunnis pea peal seisma, vaid pakub kõigile jõukohaseid harjutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles