Jüri Noormägi tegi endale töökoha

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Põhitegevus on meil metsa hooldustööd,” mainis Remexon OÜ juhataja Jüri Noormets, kes rahulikku maaelu linnaelu kiiruse vastu ei vaheta.
“Põhitegevus on meil metsa hooldustööd,” mainis Remexon OÜ juhataja Jüri Noormets, kes rahulikku maaelu linnaelu kiiruse vastu ei vaheta. Foto: Urmas Luik

Laiksaare kauplust on jäänud meenutama nimi bussipeatuse viidal, mille lähedal on Eesti Posti oranž kirjakast ja igasugust mõõtu teabega ülekuhjatud teadetetahvel.

Küla ainuke pood hingitses, kuni 2007. aasta lõpus nii-öelda euronõuetele alla andis, sest mitme kraanikausi, mitme ukse ja ei-tea-veel-mille direktiivsed nõudmised käisid erapidajale üle jõu.

Sestpeale teevad laiksaarelased toiduostud enamasti linnas (loe: Pärnus), kus poolesaja kilomeetri kaugusel on võimalik poodepidi valida, mida soodsamalt tahta. Sellega, et iga päev pole võimalik saada pehmet leiba-saia, ollakse kohanenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles