Mees ostis kioski tühjaks: “Kõik lilled ma kingiksin sulle”

Asso Puidet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kioskitäiest lilledest lahti saanud Arno oli niisama õnnelik kui üleöö lilleaia kuningannaks kroonitud Kristi Vesselov.
Kioskitäiest lilledest lahti saanud Arno oli niisama õnnelik kui üleöö lilleaia kuningannaks kroonitud Kristi Vesselov. Foto: Urmas Luik

Härrasmeestel läheb nüüd südamedaamide lilledega rabamine keeruliseks, sest latt on tõstetud ikka väga kõrgele. Nimelt kingiti Audru neiule Kristi Vesselovile ööl vastu laupäeva kioskitäis lilli. Sõna otseses mõttes, iga viimanegi õis Pärnu hotelli kõrval asuvast kioskist.

Sündmused, mis kulmineerusid sellega, et ühtaegu meelitatud ja sõnatuks ehmunud Kristi öösel kella poole viie paiku üksiku valgustatud kioski juures sületäite kaupa lilli oma autosse ladus, said alguse mõni tund varem.

Kristi kohtas töö juures juhuslikult üht meest, kes kuuldes, et neiul on sünnipäev, lubas talle osta kõik lilled, mis sel öisel tunnil Pärnu kaubandusvõrgus saada on. Lubadus, mida Kristi pidas pigem armsaks praalimiseks kui tõeks. Liiati polnud ju tegemist, nagu Kristi kinnitas, ei tema austaja ega peigmehe, vaid inimesega, kellega ta varem tööalaselt kokku oli puutunud ja nüüd aastapäevad näinud polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles