“Peretuur 2009” kutsub pereansamblid festivalile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: Urmas Luik

Raeküla koostöökolmnurk Pärnu Raeküla lasteaed, Raeküla gümnaasium ja Vanakooli keskus kutsuvad laulu- ja pillimänguhuvilisi peresid kogu Pärnumaalt osa võtma Pärnumaa esimesest pereansamblite festivalist “Peretuur 2009”.



”Festivalile ootame üles astuma pereansambleid: vanemad või vanavanemad


ja lapsed/lapselapsed. Oluline, et lapsed või lapselapsed oleksid ühest


perest,” selgitas Raeküla Vanakooli keskuse arendusjuht Piia Karro.



Repertuaariks soovitavad korraldajad valida ühe jõuluteemalise loo pillidel või laulu saatega.



Registreerimine toimub kuni 20. novembrini e-aadressil piia@raekylavanakool.ee. Infot saab Vanakooli keskuse kodulehelt www.raekylavanakool.ee või piia@raekylavanakool.ee ja gümnaasiumi huvijuhi Riita Tõniste telefonil 5193 5260.



Festivalikontserdiga 28. novembril kell 15 juhatatakse sisse Raeküla Vanakooli keskuse advendikontsertide sari, mille korraldamisele on käesoleval aastal abikäe ulatanud rahvusvahelise heategevusorganisatsiooni Y's Men International Pärnu Y-klubi.



Peale pereansamblite astuvad advendikontsertidel üles Pärnumaal ja kaugemalgi tuntud koorid, ansamblid ja solistid: suupilliansambel Piccolo, käsikellade ansambel Agapella jt.



Sissepääs on kogu kontsertsarja vältel huvilistele prii.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles