Jõõpre Vallatud pidasid pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segarahvatantsurühm Jõõpre Vallatud tähistas 15. aastapäeva.
Segarahvatantsurühm Jõõpre Vallatud tähistas 15. aastapäeva. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval kogunesid arvukad rahvatantsijaid ja külalised Jõõpre rahvamajja, et osa saada segarahvatantsurühma Jõõpre Vallatud ja kohaliku kapelli 15 aasta juubelist.


Ettekandele tuli tantsijate lavastatud “Lugu Vallatutest”, mis rääkis tantsurühma loomisest, meeste merele saatmisest, igatsusest ja armastusest, mille kulminatsiooniks oli meeste ehitatud purjelaev nimega Vallatud ja naiste laevaloitsud nõiarohtude ning lauluga.



Jutustaja rollis tegi kaasa Feliks Kark. Lugu lõppes rühma juhendaja Anu Kurmi seatud tantsuga “Tuulevaiksel ööl”. Tantsurühma õnnitlesid Audru vallavalitsus, Kati Põldots maavalitsusest, tantsurühmad Audru Naised, Kevade, Vallatsi, Auto, Kanarbik, Hoiuspuu, Jõõpre Vanaemad ja Kiits(har)akad.



Jagus häid sõnu, palju lilli, kingitusi ja õnnesoove. Vallatud tänasid rühma juhendajat Anu Kurmi ja pärast kodarraha üleandmist tegid mehed, tantsujuht kätel, saalile auringi. Pidu jätkus Piccolo Folgi saatel. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles