Raekülas algab pereansamblite festival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: Urmas Luik

Esimesele Pärnu linna ja maakonna pereansamblite festivalile “Peretuur 2009” registreerus neli kollektiivi, konkursiväliselt esineb kirikuõpetaja Enn Auksmann abikaasa Mirjega.


Festivalile on end esinejana kirja pannud Õnnela Teearu pereansambel Surjust, Eili Laanela lapselastega Pärnust, perekond Kontus kahe ansambliga ja Diane Pani lapselastega, kel koguni kolm ansamblit.



“Ootame kella 15ks rohkesti rahvast, kes kaasa elama tuleks, oleme välja pannud publikupreemia. Üritus on tasuta. Peale peaauhinna jagavad ansamblitele eriauhindu Raeküla lasteaed, gümnaasium ja selts,” märkis Raeküla Vanakooli keskuses toimuva ürituse korraldaja Piia Karro.



Karro ütles sedagi, et kes pereansamblitest pole end kirja pannud, aga tahaks esineda, tulgu ainult. Üritusel on heategevusloterii kasuperede toetuseks, jõuluüllatus publikule ja vallatud päkapikud. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles