Pärnus saab näha moodsa kunsti aastanäitust "Lippude alla"

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kunstihallis saab 3. jaanuarini vaadata linna moodsa kunsti aastanäitust "Lippude alla".
Pärnu Kunstihallis saab 3. jaanuarini vaadata linna moodsa kunsti aastanäitust "Lippude alla". Foto: ANTS LIIGUS/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu kunstihallis saab 3. jaanuarini vaadata linna moodsa kunsti aastanäitust "Lippude alla".


Pärnu uue kunsti muuseumiga hoonet jagavas Pärnu kunstihallis on üleval kohaliku moodsa kunsti paremik. Kuraator Andrus Joonas seadis näitust koostades eesmärgiks, et osalejad oleksid väljapaistvad isiksused, kes oma lippu kõrgel hoiavad. Ka kunstilise taseme kohta oskab ta vaid häid sõnu öelda, vahendasid ERRi teleuudised.



Kunstnike sõnul on vägagi kiiduväärne, et Pärnus moodsa kunsti aastanäitusi korraldatakse.



"Sellist kaasaegse kunsti näitust nii väikeses linnas tavaliselt ei korraldata. Ma arvan, et enamuses väiksematest linnadest peale Tallinna ja Tartu ei saakski sellist näitust kokku," rääkis kunstnik Siram.



3. jaanuarini publikut ootaval näitusel on väljas Alar Raudoja, Jasper Zoova, Meeland Sepa, Billeneeve, Aivar Kurvitsa ja paljude teiste, kokku seitsmeteistkümne kunstniku looming.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles