Kampaania reeglid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Postimehe Tellijaskonna kliendikaardi saamise ja kasutamise tingimused:


Iga Pärnu Postimehe kehtivat tellimust omav isik (või tellimuse eest maksja) kuulub automaatselt Pärnu Postimehe Tellijaskonda ja tal on õigus kasutada oma kuuluvusest tulenevaid soodustingimusi Pärnu Postimehe koostööpartnerite juures.



Soodushinnaga kaupa/teenust on võimalik soetada AINULT Pärnu Postimehe tellijal.



Koostööpartnerite soodustused kehtivad AINULT kokkulepitud ajaperioodil ühe nädala jooksul (praegu 7.–13. detsembrini).



Sooduspakkumisel oleva kauba/teenuste hulk on piiratud, mistõttu pakkumised kehtivad, kuni kaupa jätkub.



Info sooduspakkumiste kohta avaldatakse ajalehe Pärnu Postimees paberväljaandes ja veebiväljaandes www.parnupostimees.ee.



Pärnu Postimehe tellija tuvastatakse kliendikaardi alusel.



Kliendikaardi saab tellija omapoolse sooviavalduse alusel ainult Pärnu Postimehe toimetusest, sel nädalal (50. nädal) alates kella 15st ka Port Artur 2 esimesel korrusel Pärnu Postimehe lauast.



Kliendikaart on tellijale tasuta.



Kliendikaardil peab olema märgitud tellija nimi, isikukood või sünniaeg, kaardi kehtivuse kuupäev ja kliendikaart peab olema varustatud Tellijaskonna pitseriga.



Kliendikaart on isikuline ja müüjal on õigus isiku tuvastamiseks küsida kliendilt isikut tõendavat dokumenti.



Kliendikaardi kehtivus on sõltuvuses kliendikaardi kättesaamise hetkel olemasoleva tellimuse pikkusest, kuid minimaalne kehtivusaeg on 3 kuud, alates kliendikaardi väljastamise hetkest, ja maksimaalne 12 kuud.



Kaardi kadumisel on Tellijaskonna liikmel õigus saada uus kliendikaart.



Pärnu Postimehe Tellijaskonna liige = Pärnu Postimehe tellija



Pärnu Postimehe tellija on isik, kelle nimele on vormistatud Pärnu Postimehe tellimus. Kui ajalehe saaja ja maksja on erinevad, kuulub Tellijaskonda tellimuse eest maksja.



Igal Pärnu Postimehe Tellijaskonna liikmel on õigus saada kliendikaart.



Pärnu Postimehel on õigus teha muudatusi kampaania reeglites, avaldades sellekohase info oma koduleheküljel www.parnupostimees.ee. Pärnu Postimehe Tellijaskonna liikmeks saad kohe, kui tellid Pärnu Postimehe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles