Pankrotis Lepa Kaubakeskuse vara sai mitu pakkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pankrotis Lepa kaubakeskuse vara sai mitu pakkumist.
Pankrotis Lepa kaubakeskuse vara sai mitu pakkumist. Foto: Ants Liigus

Pankrotihalduri sõnul laekus eile lõppenud Pärnu Lepa Kaubakeskuse vara enampakkumisele mitu ostusoovi.


Täpsemalt ei soovinud Pärnu ärimehe Elmar Lepa pankrotis OÜ Lepa Kaubakeskuse pankrotihaldur Kalev Mägi BNSile ostuhuvi kommenteerida.



Kesklinnas asuva kaubakeskuse hind oli varasemalt 40 miljonilt kroonilt langenud 23,4 miljoni kroonini.



Samal ajal on ettevõtte vastu esitatud nõudeid kaitstud vara alghinnast vähemalt kolm korda suuremas summas. Suurim võlausaldaja on Swedbank.



Enampakkumisel oli Pärnu linnas Karja 4 asuv 6990ruutmeetrine ärimaa ning selle kõrval asuv Karja 4a 81ruutmeetrine tootmismaa.



Kinnistu on koormatud 40,9 miljoni kroonise hüpoteegiga Swedbanki kasuks ja kolme miljoni kroonise hüpoteegiga AS DnB Nord Liisingu kasuks.



Harju maakohus kuulutas Lepa Kaubakeskuse pankroti välja möödunud aasta 10. detsembril ettevõtja Hans H. Luige investeerimisfirma OÜ HHL Rühm ja pankrotis Betoneks Ehitus OÜ avalduse alusel.



Pärnu maakohus algatas oktoobri lõpus ka Elmar Lepa pankrotimenetluse. Seni kohus Lepa kui eraisiku pankrotti välja kuulutanud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles