Elmu Sadulsepp: „Cadillac“ on surnud, elagu „Cadillac“

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt Rolling Stonesi solistist Mick Jaggerist, kes olla Elmu Sadulsepa teada oma 70 aasta juubelil tagasivaatavalt nentinud, et elu on jama olnud, on Sadulsepp tehtule tagasi vaadates õnnelik. “Alati on olnud õnnelikud need inimesed, kelle töö kattub sellega, mis talle on meeldinud,” märkis ta.
Erinevalt Rolling Stonesi solistist Mick Jaggerist, kes olla Elmu Sadulsepa teada oma 70 aasta juubelil tagasivaatavalt nentinud, et elu on jama olnud, on Sadulsepp tehtule tagasi vaadates õnnelik. “Alati on olnud õnnelikud need inimesed, kelle töö kattub sellega, mis talle on meeldinud,” märkis ta. Foto: Urmas Luik

Augusti lõpus läks eetrisse viimane “Roosa Cadillac” – saade, mis legendaarse Elmu Sadulsepa juhtimisel pea paarkümmend aastat raadioeetri kiirteedel sõitnud.

Räägitakse, et vanameistri hing on nüüd haige, vaim murdunud ja rahakott tühi. Paljugi, mis räägitakse. Kutsume Sadulsepa toimetusse, et tema enda käest aru pärida.

Sadulsepp saabub minutit kümme kokkulepitust varem. “Tere,” ütleb ta pisut eemalolevalt naeratades ja pistab tervituseks käe pihku. See on pehme ja soe. Nagu Sadulsepp ise. Pehme ja soe. Nii vormilt kui sisult. Aga mitte peast. Ei, seda mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles