Endla teatrikohvikus on eksponeeritud Rait Rosina looming

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Teatrikohvik.
Endla Teatrikohvik. Foto: Endla teater

Endla teatrikohvikus on septembrikuu lõpuni vaatamiseks Rait Rosina tööde näitus “Naised ja pisarad”. Kohtumine kunstnikuga toimub näituse lõpupäeval, 27. septembril.

“Kui naised nende psüühilise olemasolu tõttu mulle on ehk kõigiti olulised, siis pisarad on need olulised asjad, mis igal ajal ja ikka elu sisustavad, nii selle abstraktsel kui ka konkreetsel kujul. Ma tunnen seda ja see on igal ajal selgelt tajutav vähemalt minu enda jaoks”, on kunstnik oma loomingu kokku võtnud.

Rait Rosin on kunstnik ja filosoofia õppija, kes elab ja töötab Tallinnas. Tema praeguse uurimisala võib koondada küsimuse alla: kas emotsionaalsena tajutud väljendus saab olla käsitletav terviklikuna ja mida me selles kontseptsioonis teame olevat kasuliku?

Kunstniku varasemad isikunäitused: "Rebitud kalender" (veebigalerii Kunstikeskus.ee, 2009), "Kopli haldjad" (Artdepoo galerii, 2009), "Lihtsa elu staarid?" (Draakon galerii, 2008), "Jutumasin" (Y-Galerii, 2007), "Kõik on nii hästi!" (Vaal galerii, 2006), "Tantsu anatoomia" (Kanuti Gildi saal, 2005), "Kasvavad näod" (Art Line galerii, 2003).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles