Pärnu ranna hooldaja jäi esimese suvega rahule

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva hommikul tühjendasid Pärnu randasid hooldava OÜ Kesklinna Parkide töömehed keskrannas prügikaste. Tasapisi koristatakse liivalt ära rannainventar ja viiakse minema vetelpäästetornid.
Esmaspäeva hommikul tühjendasid Pärnu randasid hooldava OÜ Kesklinna Parkide töömehed keskrannas prügikaste. Tasapisi koristatakse liivalt ära rannainventar ja viiakse minema vetelpäästetornid. Foto: Urmas Luik

Lähipäevil kaovad Pärnu keskplaažilt viimased suvejäljed, korjatakse kokku prügikastid, pingid, laudteed ja vetelpäästetornid. Kabiinid ja muist kiikesid on juba talvekorterisse viidud.

Lepingu järgi tuleks rannainventar ära koristada 15. septembriks, ent aastatega kujunenud hea tava järgi hoitakse pinke ja puidust jalutusteid ilusa ilma korral liival kauem.

Soojad septembripäevad näivad sedakorda möödas olevat, sest nädala alguses OÜ Kesklinna Parkide töödejuhataja Kalju Villotaga keskrannas lõppenud suvest kõneldes lõõtsutab näkku kõle tuul ja mere äärde pingi peale puhkama ei kutsu kuidagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles