Sügisel tasub süüa suppi, kartulit ja hurmaad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keedetud kartulid.
Keedetud kartulid. Foto: Andres Ehrenpreis

Õigesti toitudes saab sügiselgi olla niisama energiline ja särav kui suvel.

Et lapse toitumine oleks sügisel mitmekesine, tuleks talle pakkuda piima ja kõiksuguseid aedvilju nii toorelt kui töödeldult. Kindlasti ei maksa unustada sibulat ja küüslauku, mis aitavad viiruste hooajal haigustele paremini vastu panna.

Sügisel võib tunda, et isu on liigagi hea. Ega nälga pea kannatama, sööge midagi tervislikult rasvast, näiteks rasvast merekala, kasutage toitude valmistamisel taluvõid ja taimeõli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles