Jalgpalliklubi ja linn taovad teineteise väravasse palli

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi Vapruse väitel on Kalevi staadioni harjutusväljak teinud Aspo Sport OÜ käe all läbi tõelise taandarengu. Olukord olla koguni sedavõrd kehv, et suvisel Summer Cupil mänginud meeskonnad olla öelnud: nemad enam sellisele väljakule tagasi ei tule.
Pärnu jalgpalliklubi Vapruse väitel on Kalevi staadioni harjutusväljak teinud Aspo Sport OÜ käe all läbi tõelise taandarengu. Olukord olla koguni sedavõrd kehv, et suvisel Summer Cupil mänginud meeskonnad olla öelnud: nemad enam sellisele väljakule tagasi ei tule. Foto: Ants Liigus

Pärnu Kalevi staadioni harjutusväljakul ei pista rinda mitte ainult jalgpallivõistkonnad. Aastaid on seal palli üksteise ja teinekord ka oma väravasse tagunud väljaku omanik Pärnu linnavalitsus ning väljaku igapäevane kasutaja jalgpalliklubi Vaprus.

Et mängu mõista, on oluline teada asjaolu, et linna kõiki jalgpalliväljakuid hooldab praegu Aspo Sport OÜ. See firma on aga väga lähedalt seotud linna spordinõuniku Uno Koortiga, kes ühtlasi oma ametikohustustest tulenevalt koordineerib ja kontrollib staadionil tehtavaid töid.

Lihtsustatult kirjeldades toimib süsteem nõnda, et Koort kannab linna eelarvest staadionide kevadiseks ja sügiseseks hoolduseks ettenähtud raha jalgpalliklubidele. Seejärel kannavad klubid sellesama raha tagasi Aspo Sport OÜ-le. Misjärel tõmbab Koort Aspo Spordi töötunked selga, istub masina peale, teeb töö ära, vahetab siis tunked pintsaku vastu ja annab oma tööle hinnangu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles