Mürakarukool avab taas uksed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängukarud. Illustratiivne foto.
Mängukarud. Illustratiivne foto. Foto: Pärnu keskraamatukogu

Keskraamatukogu Mürakarukool kutsub taas kõik kuni neljaaastased põnnid kokku, et hääli, värve, liigutusi ja sõnu täis mängude maailma avastada.

25. septembri ennelõunal ootab mürakarusid ja nende vanemaid-vanavanemaid raamatukogu esimese korruse saalis õpetaja Katrin Hildunen-Alvela ja valmis on pandud raamatukorv, teatas Pärnu keskraamatukogu.

Mürakarukool võtab ilma koolikatseteta vastu kõik õpilased, et üheskoos nädalavahetusel kohale jõudnud sügist ja tema ande õppima asuda. Kas esimeses tunnis saab selgeks vihmasabin või hoopis värvilised sügislehed, see selgub kohapeal.

Meelde tuletatakse juba mürakarudele armsaks saanud laulud ja  mängud, mida Mürakarukooli vilistlased alustajatele kindlasti soovitaksid.

Mürakarukoolis käimise eest tasu ei küsita ja raamatukogumajja pargitud käru- ja vankriomanikel pole ka parkimiskella kinnitamise kohustust. Kaasa võib võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles