Piletimäng: Vennaskond ja tubekad kuursaalis!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky.
Tõnu Trubetsky. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 28. septembril leiab Pärnu kuursaalis aset tõeline rokiöö, kui lavale astuvad ansamblid Vennaskond ja The Tuberkuloited ning ansambel Infektsioon.

Loosime kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Tõnu Trubetsky on Vennaskonna või The Tuberkuloitedi pikaaegne eestvedaja?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 25. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Rasmus Rändvee ja Facelift Deer osalesid tänavu konkursil “Eesti laul” looga “Dance” või looga “You Got Me”?” õige vastus on “Dance”.

Laupäeval lähevad kaaslasega klubisse Sugar Rasmus Rändvee ja Facelift Deeri plaadiesitluskontserdile Teet Kokk, Rael Rent ja Stina Rahnel.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles