Margus Veri: Väga edukas kooliaasta

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Veri, Pärnu Ülejõe gümnaasiumi direktor.
Margus Veri, Pärnu Ülejõe gümnaasiumi direktor. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Ülejõe gümnaasiumile oli mööduv aasta väga edukas. Kõhklemata võib aasta teo auhinna välja anda meie kooli perele, kes hoolimata sellest, et õppetöö toimus kuues majas, suutis näidata, et raskel ajal ja kauni eesmärgi nimel suudetakse pingutada, kannatada ja võita.


Kui rääkida mõõdetavatest tulemustest, siis möödunud aastal suurenes olümpiaadide ja konkursside võitjate hulk. Tunduvalt paranesid riigieksamite tulemused ja nendega koos kooli positsioon ülejäänud gümnaasiumide hulgas. 28. novembril tähistasime oma vast remonditud majas kooli 50+1 aasta juubelit. Väärikas vilistlaskond ja praegused õpilased on lõpuks saanud endale teise kodu, mille üle uhkust tunda.



Õpilaste kirja pandud kooli põhiväärtuste nimekirjas on esimest korda kaunis koolihoone. Tänan kõiki koostööpartnereid, tänu kellele Ülejõe gümnaasiumi pere on nüüd üks õnnelikumaid kooliperesid. Head uut aastat!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles