Viivika Orula: Elushetked

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viivika Orula, Reiser OÜ juhatuse liige.
Viivika Orula, Reiser OÜ juhatuse liige. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

2009. aastast kokkuvõtteid tehes ja hinnangut andes laenan suurimate õnnestumiste ühisnimetaja Tartu loomekeskuse kohvikult: elushetked.



Piret Rohusaar, Lisl Lindau, Sofi Oksanen, Eduard Kutsar, Keiu Kulles, Marge Iilane, Ulvi Kuusk, Kadi Kiho, Sille Seer, Theodor Kittelsen, Piret Päär, Cätlin Jaago – kunstnikud, kelle loominguga lähemalt tuttavaks sain ja kes pakkusid loodetavasti elamusi nii minu kaaslinlastele kui linna külalistele. Näitused ja kohtumised, mis jätsid Pärnu kultuuriellu oma tillukese märgi.



Näitused omakorda on toonud villa Artisesse põnevaid külastajaid, kelle emotsioonid ja lood on kunstnike töödele lisaväärtust andnud. Tohutu rõõm on olnud vastu võtta Pärnu koolide õpilasi ja näha, kuidas nende fantaasia õitsele lööb. Loodan, et klassid leiavad uuel aastalgi tee meie majja.



Need hindamatud elushetked on hoidnud vaimu värske ega ole lasknud kehvadel majandustulemustel või rängal tööalasel pettumusel kogu aastale rusuvat jälge jätta. Pärnus on palju tohutu energialaengu ja super ideedega vahvaid inimesi, kelle ühisjõuga võib liigutada mägesid. Mul on väga hea meel, et elu on mind osaga neist kokku viinud ja hingame ühes rütmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles