Jalgpallinaiskond lõpetas aasta turniirivõiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varje Tugim on Pärnu jalgpalliklubi naiskonna raudvara.
Varje Tugim on Pärnu jalgpalliklubi naiskonna raudvara. Foto: Lisanne Lerg

Eesti jalgpalliliidu aastalõputurniiri viimasel päeval võitis Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond esikoha.


Alagrupis alistasid treener Jüri Saare kasvandikud tulemusega 4:0 Pärnu Vapruse ja Saku Sportingu ning võitsid 3:2 Tallinna Kalevi. Poolfinaalis sai PJK 3:1 jagu põlisest rivaalist Tallinna Levadiast ja esikohaheitluses võitsid pärnulannad 2:0 Tallinna FC Flora.



Kolmanda koha mäng Levadia ja Tartu JK Tammeka vahel lõppes 0:0. Võitja selgus penaltiseeria järel, kus täpsemad olid pealinna piigad.



Turniiri võitnud Pärnu jalgpalliklubi naiskonnas mängisid Elis Meetua, Andra Karpin, Liisa Lilleste, Anastassia Morkovkina, Nele Nittim, Kaire Palmaru, Anete Paulus, Kairi Himanen, Marve Markson, Saskia Sonnberg ja Varje Tugim.



Turniiri parima mängija auhinna sai Kaire Palmaru, täpseima väravalööja auhinna teenis viie tabamusega Anastassia Morkovkina ja parima väravavahi tiitel anti Annika Pajupuule FC Florast.



Palmaru lõi neli väravat. Himaneni kontole kanti kaks tabamust ja Karpin, Markson, Lilleste ning Nittim olid ühe värava autorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles