Sügisel on sünnipäev!

, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle aasta päikeseline suvi on loonud aedadesse erakordselt palju õie- ja viljailu. Soojad ööd lubavad veel õitseda lopsakatel ja kirevatel peenardel, õunad õunapuudel on punapõsksed, porgandid peenardes pikad ja kuldkollased kõrvitsad prisked. Nii külluslikke ja kauneid koduaedu ei kingi iga suvi …

Seepärast kujunes sügise alguski rõõmsaks ja värvikirevaks, mitte kurvaks ja sombuseks. Seda nii looduses kui ka Pärnu Vanalinna põhikoolis.

Vanalinna  koolis on traditsiooniks saanud, et sügise alguse puhul otsivad lapsed oma aedadest põnevaid vilju ja meisterdavad neist meeleolukaid nunnusid. Ja nunnud tuuakse kooli näitusele, et koos imetleda aiailu ja laste originaalset loomingut. Selle sügise sünnipäevanäitus kujunes eriti värvikaks tänu rikkalikule saagile aedades.

Õpetajad tõid kooli aga seda aiakraami, mida nad suve jooksul purkidesse on pannud. Avati kirev ja maitseküllane hoidiste näitus, kust kõik said põnevaid ideid, retsepte ja maitseelamusi.

Rõõmsat sügise algust kõigile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles