Pärnumaa noorkotkad ja kodutütred võidutsesid

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupis peetud üle-eestilistel noorkotkaste ja kodutütarde spordivõistlustel korjas kullakarva medaleid enim Pärnumaa noorte võistkond, võites viiest alast kolm ja pälvides sellega üldvõidu medali.
Pärnu-Jaagupis peetud üle-eestilistel noorkotkaste ja kodutütarde spordivõistlustel korjas kullakarva medaleid enim Pärnumaa noorte võistkond, võites viiest alast kolm ja pälvides sellega üldvõidu medali. Foto: Kadri Volkova

Nädalalõpul kogunes Pärnu-Jaagupisse üle Eesti sadakond kodutütart ja noorkotkast, et omavahelise mõõduvõtmise käigus selgeks teha, kus maakonnas sirguvad kõige targemad, osavamad, kiiremad ja tugevamad kodu kaitsjad.

Õlg õla kõrval seisid võistlejad reede õhtul tõrvikutest valgustatud Pärnu-Jaagupi spordihoone staadionil – neliteist kaheksaliikmelist võistkonda kõigist Kaitseliidu malevatest peale Rapla, kes ei saanud võistkonda kokku.

Kohe samal õhtul tormati võistlustulle. Avaalaks oli võrdselt nii vastupidavust kui osavust nõudev võistkondlik hüppenööriga hüppamine. Juba seal näitas esikoha pälvinud Pärnumaa võistkond konkurentidele, et just nemad ihkavad tulla võistlusnädalavahetuse üldvõitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles