Pärnakad tümitasid karikasarjas Keilat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Korvpalliklubi Pärnu meeskond sai Eesti karikavõistluste 1/16-finaali korduskohtumises teise liigasse kuuluva Keila üle 40punktilise võidu.

Kodusaalis mänginud pärnakad alistasid vastase tulemusega 86 : 46, kusjuures vastased alustasid kohtumist mängueelsetest kaugvisetest teenitud 12 : 0 eduseisust.

Keila meeskonna edu püsis vaid viis minutit, mille jooksul tegid pärnakad 15 : 2 spurdi ja läksid  oma teed.

Brett Nõmm tõi oma meeskonna kasuks 20 punkti, Rannar Raap 13 ja Olaf Siigur 11 punkti.

Keila parimana viskas Tarmo Hein 13 punkti.

Kahe mängu kokkuvõttes oli Pärnu meeskonna ülekaal 80punktiline, sest Keilas saadi vastasest jagu tulemusega 102 : 62. See mäng algas KK Keila 15 : 0 eduga.

Järgmises ringis läheb KK Pärnu vastamisi esiliigasse kuuluva TLÜ/Kaleviga, kes alistas 1/16-finaalis kahel korral teise liigasse kuuluva Tartu Terminali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles