Jooksja ja rattur jäid viiki

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja spordiala esindajate mõõduvõtus oli esmalt parim rattur Raivo Sala ja pärast näitas oma võimu Eesti esimaratoonar Roman Fosti.
Nelja spordiala esindajate mõõduvõtus oli esmalt parim rattur Raivo Sala ja pärast näitas oma võimu Eesti esimaratoonar Roman Fosti. Foto: Urmas Luik

Tervisespordisarja “Tule ringile” lõpetasid kaks põnevat võistlust, millel panid rinnad vastamisi praegune Eesti parim maratonijooksja Roman Fosti, Volkswagen Cupi Pärnu jalgrattasarja tänavune võitja Raivo Sala, rulluisuspetsialist Kaupo Koplus ja Eesti noorte suusakoondise liige Taavi Valter Taveter.

Esmalt võistles nelik 70meetrisel sprindidistantsil ja seejärel startisid sportlased händikäpsüsteemis pikale rajale. Sala ja Fosti ei jätnud konkurentidele mingit võimalust ja lahendasid võitjate saatuse omavahel.

Fosti alustas 70 meetri sprinti kõige tempokamalt ja suutis konkurente edestada 50–60 meetrit, kuni Sala rattal viimastel meetritel jooksjast mööda tuiskas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles