Tervisespordisari kogus ohtralt austajaid

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisespordisarja “Tule ringile” üheks populaarsemaks ja suurema osalejate arvuga spordialaks kujunes rulluisutamine, mida vedas suvi läbi Kaupo Koplus.
Tervisespordisarja “Tule ringile” üheks populaarsemaks ja suurema osalejate arvuga spordialaks kujunes rulluisutamine, mida vedas suvi läbi Kaupo Koplus. Foto: Ardi Truija

Selleks aastaks otsad kokku tõmmanud Pärnu Postimehe ja spordipoe A2K Auto24ringil toimunud ühist tervisespordisarja “Tule ringile” väisas suve jooksul palju spordisõpru, kes hindasid üritusesarja juures kõige enam seal pakutud sportimisalast teavet.

“Väga nakatav spordiürituste sari oli,” võttis üks aktiivsemaid kohalkäinuid, pärnakas Henri Võigemast asja kokku. “Siin on selline lahe, võistluse moodi olukord. Kui metsa all näed reeglina ainult üht inimest, siis siin on neid ikka palju. Kui kõik teevad koos trenni isegi laussajuga, see ju nakatab. Neljandal või viiendal korral sadas nii, et suusasaabastega sõites oleksid nagu lestad all olnud.”

Tehnikaõpe läks asja ette

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles