Gulliveri teatrimäng alustab taas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon.
Gulliveri teatrimängudel on aastatepikkune traditsioon. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Teisipäeval, 1. oktoobril alustab järjekordset hooaega Gulliveri teatrimäng.

Teatriteemaline mälumäng toimub kahes voorus, esimene neist sügisel ning kaasab Pärnu linna ja maakonna 5.–9. klasse. Mängu teine voor on järgmise aasta kevadel ja on mõeldud gümnaasiumiklassidele.

Nagu juba tavaks, on mäng igal hooajal pühendatud selle aasta tähtpäevalistele. Tänavu on nendeks teatriga ühel või teisel moel seotud tuntud isikud – Konstantin Stanislavski, Feliks Kark, Tõnis Mägi, Margus Lepa, Urmas Kibuspuu, Andres Noormets, Andres Dvinjaninov, Jan Uuspõld, Triin Lepik ja Jaanus Mehikas.

Igal mängul on alati osalenud teatriga seotud ja kõigile tuntud huvitav persoon. Esimese mängu külaline jääb osalejatele üllatuseks, teisel mängul osaleb vastuseid kommenteerides ja Endla teatri uuest hooajast kõneldes teatri kunstiline juht Kalju Komissarov.

Mälumängule oodatakse seitsmeliikmelisi võistkondi, neist saab ühes voorus korraga võisteldakuni viis mängijat.

Mälumängule saab registreerida 30. septembrini.

Teadmiste omandamiseks vajalikud allikad, mängujuhend ja registreerimisinfo on Gulliveri teatrimängu kodulehel.

Möödunud hooajal võidutses põhikooli arvestuses Kuninga tänava põhikool ja gümnaasiumi arvestuses Sütevaka humanitaargümnaasium.

Gulliveri mängust on saanud iga-aastane traditsioon, mis ulatub 2005. aastasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles