Petis sotside ridades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katuse parandamine. Foto on illustreeriv.
Katuse parandamine. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavolikokku kandideerib Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas ettevõtja Toomas Treialt. Tunnen teda aastast 2010 kui OÜ Meistri Grupi juhti. Nimetatud osaühing vahetas minu maja katuse. Töödele anti garantii.

Kui katuse juures ilmnesid puudused, siis Treialt minu telefonikõnedele ei vastanud. Tagastati ka tähitud kirjad. Pöördusin Pärnu Postimehe toimetuse poole. Ilmus Asso Puideti artikkel ”Fantoomehitus: hunnik musta raha ja tilkuv katus“ (PP 29.09.2011). Minule pandi diagnoos ”katus sõidab“ – otsesõnu öeldes tehti lolliks. Treialt teatas, et nemad ei ole üldse seda katust teinud. Töödejuhataja olevat juba pikka aega töölt lahkunud. Ja kui tegigi katuse, siis omal algatusel. Seega Meistri Grupp katuse puuduste eest ei vastuta.

Kuna OÜ Meistri Grupil lasus käibemaksupettus, võinuks selle vale kohe ümber lükata. Kuid maksu- ja tolliamet, viidates maksusaladusele, töödejuhataja töötamise kohta teavet ei andnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles