Kuldleheke algas koolikontsertidega

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldlehekese festival algas eile keskpäeval koolikontsertidega. Neist üks toimus Pärnu Kuninga tänava põhikoolis, kus kõlasid nii ukraina, poola, vene, läti kui ka eesti rahvalikud laulud Pärnu kunstide maja laulusolistide ja külaliste esituses.
Kuldlehekese festival algas eile keskpäeval koolikontsertidega. Neist üks toimus Pärnu Kuninga tänava põhikoolis, kus kõlasid nii ukraina, poola, vene, läti kui ka eesti rahvalikud laulud Pärnu kunstide maja laulusolistide ja külaliste esituses. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul kuulutati Pärnu kunstide majas avatuks arvult juba neljas rahvusvaheline laste ja noorte festival Kuldleheke.

Festival tõi Pärnusse noorte lauljate konkursile andekaid soliste, duette ja ansambleid mitmelt maalt, sealhulgas Lätist, Leedust, Poolast, Ukrainast, Venemaalt ja Saksamaaltki.

Peaaegu niisama palju riike kui lauljate seas on esindatud neid hindavas rahvusvahelises žüriiski, veel on üks žüriiliige tulnud Pärnusse kohale Türgist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles