Uus formaat suurendas rattaretkeliste arvu

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Pärnumaa rattaretk meelitas kokku üle 400 igas vanuses ratturit, kes nautisid ilusat ilma ja mõnusat rattasõitu Pärnu kergliiklusteedel.
Tänavune Pärnumaa rattaretk meelitas kokku üle 400 igas vanuses ratturit, kes nautisid ilusat ilma ja mõnusat rattasõitu Pärnu kergliiklusteedel. Foto: Urmas Luik

Tänavu uue kuue saanud Pärnumaa rattaretk meelitas pühapäeval kohale rohkem kui nelisada igas vanuses rattasõpra, mida on pea veerandi võrra rohkem kui mullu.

Üritust korraldanud Pärnumaa spordiliidu projektijuhi Vahur Mäe hinnangul oli suurema huvi taga ennekõike see, et stardi- ja finišipaik toodi tänavu ühte kohta Kesklinna silla kõrvale ning et distantse pikendati varasemalt 7 ja 27 kilomeetrilt vastavalt 20 ja 42 kilomeetrini.

“Ütleme ausalt: mis maa see seitse kilomeetrit ikka rattaga on sõita,” arutles Mäe. “20kilomeetrine distants andis ilmselt nii mõnelegi võimaluse oma võimeid rohkem proovile panna. Nii oli vahva näha, et lühemale distantsile tuldi peredega, nii et mõnel autol oli haagis ratastega järel. Kindlasti mängis oma rolli suures osavõtjaskonnas pühapäevane ilus ilm.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles