Pärnumaa noortesport saab Eesti Olümpiakomiteelt lisasüste

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Metsoja (vasakul), Eeri Tammik, Neinar Seli ja Taimo Tammeleht kinnitasid EOK ja omavalitsuste koostöölepingule antud allkirju mehise käepigistusega.
Andres Metsoja (vasakul), Eeri Tammik, Neinar Seli ja Taimo Tammeleht kinnitasid EOK ja omavalitsuste koostöölepingule antud allkirju mehise käepigistusega. Foto: Urmas Luik

Eile kirjutasid Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli, Pärnumaa omavalitsuste liidu esimees Eeri Tammik, Pärnu maavanem Andres Metsoja ja Pärnumaa spordiliidu esimees Taimo Tammeleht Pärnu muuseumis alla lepingule, millega tasustatakse täiendavalt Pärnumaa kaheksat edukat noortetreenerit.

Need kaheksa on sõudetreenerid Reet Palm (SK Kalev) ja Raini Lelle (Pärnu SK), kergejõustikutreener Eva Kuningas (Pärnu spordikool/Kalevi KJK), suusatreenerid Anu Taveter ja Kadri Madissoo (SK Jõulu), aerutamistreener Tiina Hodakov, jalgrattatreener Kaido Juurik (mõlemad Pärnu Kalevi spordikool) ja maadlustreener Karl Pajumäe (Vändra Suure Karu Pojad).

Projekti rahastavad kohalikud omavalitsused, haridus- ja teadusministeerium ning EOK sponsorid. EOK toetus, mida võib kasutada vaid treenerite palgaks ja treeningtööks, on kõigile treeninggruppidele igale maakonnale 2560 eurot kuus. Kohalikud omavalitsused kohustuvad toetama oma noorsportlaste tegevust vähemalt niisama suure summaga kui EOK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles