Pärnu tunnustab haridustöötajaid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Pärnu linna hariduspreemia pälvis Pärnu Kuninga tänava põhikool.
Tänavuse Pärnu linna hariduspreemia pälvis Pärnu Kuninga tänava põhikool. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus tunnustab Pärnu Kuninga tänava põhikooli linna hariduspreemiaga. Lisaks anti välja haridusjuhi, õpetajate, noore õpetaja, aastate õpetaja ning noorsootöötaja preemiad.

Pärnu linna hariduspreemia pälvis sel aastal Pärnu Kuninga tänava põhikool väärtuskasvatuse ja õppijakeskse õppeprotsessi elluviimise ning Pärnu hariduselu edendamise eest. Toimides koolituskeskusena nii lapsevanematele kui õpetajatele, on Kuninga kool erinevate huvigruppide jaoks haridustempliks.

Aasta haridusjuht on Pärnu Hansagümnaasiumi direktor Silja Kikerpill, kes on aastate jooksul Pärnu Hansagümnaasiumist välja arendanud nüüdisaegse ainult gümnaasiumiklassidega kooli, mis pakub õppijale laia valikut akadeemilistest ainetest loovate ja praktiliste valikaineteni. Tänavu täienesid õppijate valikuvõimalused veelgi. Ka akadeemilised tulemused on Hansagümnaasiumi õpilastel tõusvas trendis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles