Kuldlehekese peavõit läks Pärnusse

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaviise lauldi Maria talus, kus esinemisjärjekorda aitas loosida jõuluvana, teine päev veedeti Pärnus pop-jazz-laule lauldes.
Rahvaviise lauldi Maria talus, kus esinemisjärjekorda aitas loosida jõuluvana, teine päev veedeti Pärnus pop-jazz-laule lauldes. Foto: Anu Jürisson

Pärnu kunstide maja eestveetav rahvusvaheline noorte festival-konkurss tõi Pärnusse Kuldlehekese grand prix’d püüdlema noori lauljaid Lätist, Leedust, Poolast, Venemaalt ja Ukrainast, kuid rahvusvahelise žürii hinnangul teenis selle ikkagi välja Pärnu oma lauljatar – Karmen Kõrnas.

Nii Kõrnast kui ka Maret Palusalu, kes koos võitsid veel duettide ja vokaalansamblite konkursi grand prix’, juhendab kunstide majas Endla Murd. Väga hästi esinesid konkursil teisedki Pärnu kunstide maja õpilased, keda juhendasid lisaks Murdile veel Margrit Kits ja Anne Uusna.

Pop-jazz-laulu 7–9aastate kategoorias esimese kolme hulka tulnud Mirtel Metsmaa, Elise Pani ja Desire Pärn on kõik Margrit Kitse õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles