Kodumasinad vajavad pesupäeva

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumasinate hooldusmeister Ülo Koks näitab, et inimeste fantaasial pole piire, nii näiteks päästis üks pärnakas oma kinnikiilunud pesumasina trumlist pesu välja konserviavaja abil. Ta polnud sugugi esimene säärasele mõttele tulnu.
Kodumasinate hooldusmeister Ülo Koks näitab, et inimeste fantaasial pole piire, nii näiteks päästis üks pärnakas oma kinnikiilunud pesumasina trumlist pesu välja konserviavaja abil. Ta polnud sugugi esimene säärasele mõttele tulnu. Foto: Urmas Luik

Mõni aastaid pererahvast teeninud pesumasin lausa särab remondimehe kätte jõudes puhtusest, teine haiseb ja hallitab. Tasub meeles pidada, et meie nõusid ja rõivaid pesevad masinad vajavad samuti aeg-ajalt läbipesemist.

Suurte kodumasinate hoolduse ja remondiga tegeleva Have Kodumasinate juhatuse liige Inga Tamm ja hooldusmeister Ülo Koks tõdesid, et kui tihti pesu- ja nõudepesumasin läbi pesemist vajab, sõltub paljuski kasutamisest.

Kange keemia või sooda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles