Kiisler peab ufonauti väärtushinnanguks

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalminister Siim-Valmar Kiisler.
Regionaalminister Siim-Valmar Kiisler. Foto: Urmas Luik

Regionaalminister Siim Valmar Kiisler peab Pärnu endise linnapea Mart Viisitamme ufonaudiks nimetamist väärtushinnanguks ja möönab, et ta ei suuda tõestada, et Viisitamm on ufoga sõitnud.

“Minu silmis on ufonaut inimene, kes on ühe toreda Eesti linna juhtimises võõrkeha, kes tuleb justkui teisest väärtussüsteemist ja kes ei mõista täielikult, mida tähendab ühe linna mõistlik juhtimine ja majandamine,” kirjutab Kiisler oma ajaveebis.

Kiisleri sõnade kohaselt on Eestis kõigil inimestel võimalik oma õiguste kaitseks pöörduda kohtusse. Ilmselt isegi siis, kui soovitakse vaielda selle üle, kas keegi on ufoga sõitnud või mitte. “Täpselt samamoodi on igal inimesel õigus välja öelda oma hinnang selle kohta, kuidas on ühe või teise linna juhid tema arvates oma tööga hakkama saanud,” teatab Kiisler.

Viisitamm nõuab Kiislerilt ebaõigete andmete ümberlükkamist ja leiab, et tema ufonaudiks pidamine on au teotav ja mainet kahjustav, kui Kiisler ei suuda tõendada, et ufonaudiks nimetamine vastab tegelikkusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles