EOK kiidab Vändra Õiglasi

Enn Hallik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglane sai tänavu suvel kergejõustikujuunioride Euroopa meistrivõistlustel kümnevõistluses neljanda koha.
Janek Õiglane sai tänavu suvel kergejõustikujuunioride Euroopa meistrivõistlustel kümnevõistluses neljanda koha. Foto: Erakogu

Seitsmendat aastat Eesti sportlikumaid peresid tunnustav Eesti Olümpiakomitee premeeris tänavu maakondade spordiliitude ettepanekul ühtteist perekonda reisiga Tallinna International Horse Show’le koos ööbimisega Reval Park Hotellis.

Tunnustatute seas on Vändra alevist pärit perekond Õiglane. Kunagi heal tasemel kergejõustiklastena võistelnud pereisa Jaan ja pereema Terje võtavad nüüd osa rahvajooksudest ning löövad kaasa kohalike rahvaspordiürituste korraldamises. Terje püüab medaleid nii rahvusvahelistel kui Eesti veteranide võistlustel, juhendab tantsutüdrukute rühma, on üle 15 aasta tegutsenud aeroobikatreenerina ja veab eest Vändra aeroobikapäevi. Üks poegadest, Janek, sai tänavu suvel kergejõustikujuunioride Euroopa meistrivõistlustel kümnevõistluses neljanda koha, ta vend Jan on Eesti staadioni- ja maanteejooksudel omavanuste seas medalitaotleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles