Arvamusliidrid tulevad õpilastele loenguid pidama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja teises loengus esineb Andres Tarand, kes räägib globaalsest soojenemisest ja kliimamuutustest.
Sarja teises loengus esineb Andres Tarand, kes räägib globaalsest soojenemisest ja kliimamuutustest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu loodusmaja korraldab gümnaasiumiõpilastele loengusarja „Teatepulk“, mille  moto on „Tänased noored on homsed otsustajad“, ja annab noortele võimaluse kohtuda eri seisukohti väljendavate arvamusliidritega.


Projekti eesmärk on Pärnu linna ja maakonna gümnaasiumiõpilaste lähendamine ühiskonnas olulistele loodus- ja keskkonnateemalistele probleemidele.



Esimene loeng on 25. jaanuaril kell 14.30 ja esineb Eero Talts loenguga „Viirustest üldiselt, viirushaigustest, vaktsineerimisest“.



Sarja teine loeng toimub 4. veebruaril kell 14.30. Siis esineb Andres Tarand loenguga „Globaalne soojenemine viimase saja aasta jooksul - kas inimtegevuse tagajärg või looduslik kliimamuutus?“.



Sari koosneb viiest loengust. Märtsis tuleb külla Marek Strandberg loenguga „Tuuma- või tuule-Eesti“, aprillis on kohal Aleksei Lotman loenguga „Looduskaitsekorraldus Eestis – head ja vead“, aprillis esineb Mart Jüssi, kes räägib Eesti mereimetajate hetkeolukorrast. Nende loengute algusajad on täpsustamisel.



Loengu kestus on  2 x 45 minutit, vahepeal 15minutiline kohvipaus. Osalemine on õpilastele ja õpetajatele tasuta. Et saal ei mahuta oluliselt üle saja inimese, paluvad korraldajad eelnevalt registreerida Pärnu loodusmaja telefonidel 443 5875 ja 5345 5319 või meiliaadressil parnuloodusmaja@gmail.com. Jaanuarikuisele loengule palutakse end kirja panna  hiljemalt 20. jaanuariks.



Loengusarja korraldamist toetab keskkonnainvesteeringute keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles