Kristjan Kais ja Rivo Vesik naasid Portugalist 13. kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannavõrkpallurid Kristjan Kais ja Rivo Vesik said Portugalis Espinhos MK-etapil 13. koha, Battery GP avaetapi Tallinnas võitsid Kaarel Kais ja Argo Arak.

Pärast miinusringi langemist said Kais-Vesik 2:0 jagu Norra paarist Skarlund-Goranson ja jõudsid 16 parema hulka, kuid pidid seal tunnistama Brasiilia paari Cunha - Parį 2:0 paremust. Kais ja Vesik said MK- ja olümpiaarvestuses 108 punkti ming 4000 dollarit auhinnaraha.

Espinhos läks hästi Kanada paaril Child-Heese, kes sai viienda koha ja 216 punkti, ning venelastel Arkajevil ja Barsukil, kelle saagiks langes seitsmes koht ja 180 punkti.

Mitteametliku arvestuse kohaselt on Kais-Vesik esimesed olümpialt väljajääjad. Viimastel olümpiakohtadel on austerlased Nowotny-Gartmayer, kellele eestlased kaotavad kaheksa punktiga.

Child-Heese läksid Portugalis eestlastest 50 punktiga mööda, Arkajev ja Barsuk jäävad Kaisist ja Vesikust maha 40 punkiga.

Sel nädalal on eestlastel võimalik punktilisa teenida Saksamaal Timmendorfis EM finaalturniiril. Pärast Timmendorfi saab punkte teenida veel MK-etappidel Gstaadis, Beriinis (Suur Slämm) ja Stavangeris.

Kodumaise rannavõrkpallisarja Battery GP esimesel etapil Talinnas võtsid võidu Kaarel Kais ja Argo Arak, kes olid finaalis 2:1 üle Rootsi võistkonnast Magnusson-Östberg.

Neljanda kohaga pidid leppima Sten Esna ja Jaanus Nõmmsalu, kes vandusid kolmanda koha heitluses 0:2 alla Läti paarile Samoilovs-Plavins.

Võistlustel osales 25 meeskonda Eestist, Lätist, Rootsist ja Venemaalt.

Battery GP sari jätkub juba laupäeval ja pühapäeval Pärnu rannas, kus mängitakse Nivea Sun Cup. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles