Võrkpallureil vahelduv edu

Enn Hallik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannavõrkpalli MK-võistluste etapil Shveitsis said Kristjan Kais ja Rivo Vesik võidu järel kaotuse ja jätkavad miinusringis, Sten Esna ja Jaanus Nõmmsalu Tais tudengite MMil tabeli esimesse poolde ei mahtunud.

Kais ja Vesik said Gstaadis esimesteks vastasteks maailma edetabeli 13. real seisvad ameeriklased Holdreni ja Metzgeri ning võitsid neid 2:0 (14, 19). Teises ringis kohtusid nad maailma edetabelis veel kaks kohta eespool seisvate brasiillaste Benjamini ja Marcio Araujoga.

Kaks etappi tagasi Budvas võitsid üllatuslikult eestlased, seekord jäi peale Brasiilia vollepaar. Avageimi võitsid brasiillased 21:17, teise eestlased 22:20 ja kolmanda taas brasiillased 15:12.

Kais ja Vesik kukkusid miinusringi, kus kohtusid eile õhtul eeldatavalt Norra esipaari Kjemperudi ja Hoidaleniga. Võidu korral on eestlastel võimalik tõusta kas või esimeseks, kaotuse puhul jääb neile kirja 17.-24. koht ja 72 punkti.

Sten Esna ja Jaanus Nõmmsalu kaotasid Tais üliõpilaste MMil kuue parema sekka pääsu eest mängides 1:2 (19, -16, -13) Prantsuse duetile Filsetti-Damez ja miinusringis 1:2 (-19, 16, -13) kohalikule esipaarile Sontji-Somboon. Eestlased mängivad nüüd kohtadele 9.-12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles