Kivide horoskoop

, kivi- ja soolaterapeut, kinesioloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõige tähtsamad kivid Veevalaja (21.01-19.02) tähtkujus astroloogia ja vana maameditsiini järgi.


Astroloogia - kullisilm


Kullisilm on läbipaistmatu sinkjasmust kuni sinakasroheline kivi, millel on iseloomulik valgusefekt (valguse käes hakkab sillerdama ja särama).



Eristamaks teda muudest valgusefektiga kividest, kannab kivi alates 19. sajandi teisest poolest kullisilma nime. Kullisilm on tuntud ehtekivi, kuid leiab kasutamist kiviraviski.



Tervendav toime: kullisilm võimaldab asjadest ülevaadet saada. Nagu kotkas suudab pilguga suurt ala haarata ja samal ajalt üht punkti jälgida, aitab kullisilm keerulistes olukordades eri teid pidi minna, laskmata silmist algsihti. Samuti on kullisilmast abi meeleolu kõikumise ja otsustamisraskuste puhul.



Kullisilm blokib energiavooge kehas. Selle kaudu aitab ta hormoonide ületalitluse, närvilisuse ja värinate korral ning vähendab valusid.



Kasutamine: kuna kullisilm suudab kehas valitsevaid energiavooge kontrollida, ei tohi seda katkestamata üle nädala kanda. Soovitud mõju ilmnemisel tuleks ta kohe eemaldada. Ringis mediteerimisel saab kivi kasutada pikka aega.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva vee all, taas laadida kuuvalguses. Puhastamiseks võib kasutada mäekristalldruusi ja sobivat ahhaatplaati. Pikaajalisel tarvitamisel puhastada nädala-paari tagant.



Vana maameditsiin - türkiis


Türkiis on türkiissinine, sagedamini kahvatult sinakasroheline või rohekas kuni õunaroheline läbipaistmatu kivi. Türkiis on traditsiooniline ehte- ja ravikivi.



Tervendav toime: türkiis kaitseb piiride seadmise kaudu ja aitab koormuse, välismõjude ja rünnakute korral elu omal jõul rööpasse seada. Türkiis tasakaalustab meeleolu muutusi ja mobiliseerib kurnatuse puhul energiareserve, vaigistab valu, on krampidevastane, leevendab põletikku, vabastab mürkidest ja happejääkidest.



Kasutamine: türkiisi tuleks järjepidevalt kanda ainult mõni nädal, parem oleks teda kasutada vaid teatud olukorras.



Füüsilisel tasandil ergutab krüsoliit tänu oma niklisisaldusele mürkide eemaldamise protsessi, maksa, peensoole ja põrna tegevust. Soodustab tervenemist infektsioonide korral, stimuleerib ainevahetust, aitab isegi seente ja soolatüügaste vastu.



Kasutamine: kanda otse keha pinnal, samuti võib asetada maksa piirkonda või valmistada ravijooki. Enne joogi valmistamist tuleks kivi katsetada. Üldse on enne ükskõik missuguse kivi kasutamist soovitav testida selle energeetilist sobivust.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva all, pärast seda asetada lühikeseks ajaks päikesevalguse kätte laadima. Puhastamiseks võib kasutada mäekristall- või ametüstdruusi või ahhaatplaati. Pikaajalisel tarvitamisel puhastada nädala-paari tagant.



Info telefonil 5646 7276 või veebis

www.saltandmineral.ee

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles