Poeg ärgitas ema sportima

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunagi ajas võrkpallurist poeg Kardo ema Sirje Kõresaare jooksma ja nüüd teeb naine aastas seitse–kaheksa duatlonivõistlust.
Kunagi ajas võrkpallurist poeg Kardo ema Sirje Kõresaare jooksma ja nüüd teeb naine aastas seitse–kaheksa duatlonivõistlust. Foto: Erakogu

Uulu põhikooli klassiõpetaja Sirje Kõresaar (54) on väga tragi naine. Mullu Pärnumaa aastate õpetajaks valitud Kõresaar müttab päeval lastega koolis, õhtul teeb kodus mehele süüa, valmistab hoidiseid ja jõuab selle kõrvalt metsa alla jooksma või maanteele rattaga kihutama.

Pärnu võrkpalliklubi tuntud mängija Kardo Kõresaare ema Sirje sai spordipisiku pojalt.

“Kardo tegeles lapsena mitme spordialaga: käis Jõulumäel suusatamas ja Pärnu aastajooksudel jooksmas, peale selle linnas võrkpallitrennis,” meenutas Sirje. “Vedasime teda kõikjale ja ise elasin raja ääres tema võistlemisele valjuhäälselt kaasa. Ükskord pärast aastajooksu tuli Kardo aga minu juurde ja teatas: “Mis sa seal karjud, tule jookse ise. Vaata, kui raske see on!”“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles