Motomehed kihutasid Türil ja Haapsalus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Nikopensius võitis Türil kaks auhinda.
Toivo Nikopensius võitis Türil kaks auhinda. Foto: Erakogu

Mootorratturite talvise kestuskrossi karikasarja kolmandal etapil Türil võitsid Pärnumaa võidusõitjad viis auhinda.


MX1-klassis sai Jüri Makarov teise koha, esimesena kihutas üle lõpujoone Timmo Mõts Vaabina motoklubist ja kolmandaks tuli Mihkel Merimaa (Redmoto). Aivo Hünnev lõpetas motomaratoni kaheksandal kohal, Mart Meeru oli üheksas, Egon Üpraus kümnes, Marko Saareke 11. ja Eero Pass 13.



MX2-klassis pidi sarja liider Toivo Nikopensius leppima teise kohaga. Kestuskrossi võitis kodurajal kihutanud Tanel Rauk ja kolmanda pjedestaalikoha hõivas võitja klubikaaslane Tom Õunmaa. Aivo Rabbi tuli viiendaks, Toivo Nõgel sai seitsmenda ja Aldrin Arukase 16. tulemuse.



Juunioride 85 ccm klassis olid kolm kiiremat Redmoto klubi värvides kihutanud Priit Biene, Kevin Radsin ja Sten Kuhi. Pärnu noormees Jarmo Lehiste lõpetas sõidu kuuendal kohal.



Neljarattaliste tsiklite meeskonnasõidus said ATV 1000 klassis Taavi Raadik ja Toivo Nikopensius kolmanda auhinna. Esikoha võitsid Siim Vaide ja Rainis Poll (AV Motors), kellel järgnesid Tamur Vanker ja Sander Klaus Märjamaalt.



ATV 700 klassis tulid Jaan Margus ja Mart Adamson viiendaks ning quadracer’ite arvestuses said Jürgen Jürima ja Janek Lootus 11. koha.



Noorte Quad 100 klassis olid kolm kiiremat Martin Adamson, Jenss Lootus ja Kevin Jürima. Quad 200 klassi pjedestaali hõivasid Mauri Kirsip, Kaspar Haiba ja Hendrik Volmer.



Jäärajasõidu Eesti karikavõistluste esimesel etapil Haapsalu lahel võitis Pärnu poiss Tamur Talviku 65 ccm klassis esikoha, teiseks tuli Jan Jakobson ja kolmas oli Don-Eric Laane. 85 ccm tsiklitel kihutanud noormeestest teenis esimese auhinna Kevin Pradsin, kellele järgnesid pärnakas Jarmo Lehiste ja Joel Pihlak.



Kõige nooremate motomeeste 50 ccm klassis tuli Jörgen-Matthias Talviku viiendale kohale.



Klassis MX1 teenis Toomas Palmissaar Taavi Nassari ja Toomas Triisa järel kolmanda auhinna ning Priit Muskat sai 13. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles